top of page
meinwasser.jpg
Wasserschwingung-Vortex_edited.jpg

Vår visjon

«Et hvert menneske skal ha enkel tilgang til ferskt og helsebringende kildevann.»

 

Vortex Power – det er mange fornøyde kunder, tilhengere og entusiaster som deler vår visjon, og som bidrar til en bærekraftig utvikling av vannkonsumet – for seg selv, vårt miljø og morgendagens generasjoner. Dette inkluderer også en økende forpliktelse til å beskytte nasjonale og internasjonale farvann fra plastikkavfall.


I 2010 kom ideen om et «optimalt» system som skulle kunne regenerere vann på en måte som naturen selv opererer på. Etter drøye 12 måneder med utvikling og omfattende tester i forskjellige land, ble i 2011 vannkran-dysen VortexPower Spring® presentert for publikum. Mottagelsen var overveldende fra første stund av.


Vårt mål er å kunne tilby løsninger til mennesker verden over. Vi ønsker å gi et bevisst signal mot forsøpling og for bevaring av vårt felles miljø, samt å være helseforebyggende.

Vår misjon

«Vi foredler kranvann slik at tilgang på ferskt kildevann blir mulig igjen. På denne måten får kroppen vitalt og helsebringende vann, og vi bidrar til å redusere store mengder plastikkavfall og unødvendige transportkostnader.»


 

«Mein Wasser. Quellfrisch.»

Drikkevann er dyrebart og vi må derfor verne om det. Ifølge UNESCO vil det i løpet av de neste 20-30 årene være stor mangel på drikkevann i verden.

Vann har essensiell betydning for alt liv på vår jord. 99% av alle stoffskifteprosessene i kroppen vår trenger vann. Uten vann, intet liv!


I 2010 bestemte vi oss for å utvikle produkter som bidrar til å redusere både PET-avfall og økonomiske kostnader, og som revitaliserer vann etter naturens forebilde.


 

Har du smakt vannet fra en fjellbekk?

Med våre produkter kan du drikke livsgivende, surstoffrikt og velsmakende vann – direkte fra vannkrana. Du kan ta med Spring® dysen hvor som helst – når som helst. Og du tar vare på deg selv, dine og miljøet.

bottom of page