top of page
menschlichen.jpg
Stemmer fra det Tysk-Språklige Kontinet

Den uforlignelige Quellsalz Smaken

* Fin på Ganen  * Krydret og Fyldig  * Søtlig og Rund

Quellsalz støtter alle matvarer i deres egen smak og fremhever de mest forskjellige smaksnyanser til en fyldig opplevelse. Gjennom samspillet mellom alle elementene som finnes i Quellsalz, oppstår en rund smaksopplevelse.

 

Hemmelig tips: Dryss Quellsalz over det kort, kraftig stekte kvalitetskjøttet og nyt det umiddelbart. Helt enestående smak! Fungerer selvfølgelig også med grønnsaker!

Fleisch-e1663052535582-1536x579.jpg
Bakere

Våre bakere bekrefter gang på gang at deigene deres har en markant bedre heving siden de begynte å bruke Quellsalz, og at sluttresultatet får en tydelig intensivere smak og lukt. Quellsalz kan brukes på en rekke ulike måter i baking: Mange bakere jobber med saltlake og løser opp saltet på forhånd, mens andre bruker løst salt og tilsetter det i deigvæsken. Noen strør ganske enkelt det løse kildesaltet under brødmassen.

Mange måter, mange forskjellige resultater, men én ting overbeviser: den uforlignelige smaken som kun oppnås med det beste saltet!

Høyeste bakerkunst krever høyeste saltkvalitet gjennom Quellsalz.

BaeckermitBrot-1024x683.jpg
Gårdsbutikker - Forhandlere - Urtesaltprodusenter
herbs-2437091.jpg

Selvstendige næringsdrivende handelsmenn og -kvinner er også blant våre verdsatte Quellsalz-kunder. Også de har bygget opp et bredt spekter av trofaste kjøpere over årene. Mange urtesaltprodusenter bruker vårt naturlige produkt og er begeistret for den unike Quellsalzsmaken.

For våre B2B-kunder og handelsmenn og -kvinner er det selvfølgelig tilgjengelig en prisliste på forespørsel.

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Slakterer og Kjøttprodusenter

Quellsalz egner seg utmerket til salting, syrning eller krydring av kjøtt og kjøttprodukter.


Mange av våre kunder innen kjøttforedling unngår nitritpøkelsalt, for eksempel i produksjonen av røkt kjøtt, og oppnår likevel imponerende, lett røde resultater. Øyet spiser jo med, og utseendet er dermed en avgjørende faktor i slakterkunsten.


Prøv det ganske enkelt selv!

Metzger_Geselchtes-1.png
Gastronomi
Kueche-1-768x287.jpg

Imidlertid er mange kokker og gastronomer overbevist om smaken av vårt Quellsalz, for også de kan og ikke vil lenger klare seg uten det høytkvalitative SpeiseSalz. Gjennom våre store emballasjer

(5 kg, 10 kg, 20 kg Quellsalz i bøtte) blir de også betjent på best mulig måte.

 

Her gjelder igjen mottoet –

En gang Quellsalz, alltid Quellsalz!

bottom of page