top of page
inntal-valley-4423675_960_720.jpg

5 Generasjoner - En familiehistorie fra Tirol

Alois Neuner

Tirol i 1884. Bondesønnen Alois Neuner begynte opprinnelig å behandle syke dyr med naturens rike tilbud av forskjellige urter. Sykdomsbildet til sine firebeinte pasienter leste han kun fra urin.

Når han etterhvert også klarer å helbrede mennesker, med metoder som ble sett på som kontroversiell, men dog er naturlig, ble han veldig fort kjent også utenfor landegrensen. Flere og flere søkte veien til Zillertal i Tirol for å få hjelp av bonde-legen.

Alois-Neuner_artikel_570_365.jpg
Maria-Binder_artikel_570_365.jpg

Maria Binder 

Maria Binder, datter av Alois Neuner, lærer å tolke urin av faren sin og har vært ved hans side i 17 år. Dermed tilegner hun seg også farens verdifulle kunnskap om hans naturlige midler og metoder, som hun videreformidler til sønnen Hans.

Hans Neuner 

Hans Neuner lærer og erfarer på seg selv hvordan naturkreftene kan bidra med å gjenvinne helse. Han helbreder seg selv fra øyesykdommen «grønn stær». På så måte er hans videre vei, hans kall som «Heilpraktiker», et faktum. I løpet av 35 år har han gjennom banebrytende arbeid og hundrevis av foredrag brakt naturen og naturforståelsen tilbake til menneskene. Hans metoder som «Heilpraktiker» er meget suksessfulle og han behandler over én million mennesker fra hele verden. Både hans urindiagnoser, de utallige helbredelsessuksessene og hans utrettelige arbeid for et helhetlig forståelse av helse har brakt ham mye takk og anerkjennelse, sogar fra den østerrikske republikken og den pavelige medisinske orden «Commendatore die Gratiae».

Hans-Neuner_artikel_570_365.jpg
Doris-Neuner_artikel_570_365.jpg

Doris Neuner 

Datteren Doris Neuner, kjemiker og diplomutdannet kosmetolog, har jobbet i årevis ved siden av faren Hans Neuner. Hun ser sin oppgave i å videreformidle verdifulle erfaringer og generasjons-kunnskapen om naturlig helbredelse. For å kunne nå et enda større publikum grunnla hun i 1975 bedriften «Neuner’s». Utstyrt med familietradisjonens kunnskap om naturens helbredende kraft, blir så naturlige helseprodukter fremstilt. Hennes mål er å kunne tilby mennesker et bredt utvalg av naturlige og høyverdige produkter som er med på å opprettholde det høyeste gode, helsen. For det er lettere å forebygge enn å helbrede.

Stephanie Neuner 

I 2009 overtok Stephanie Neuner ledelsen av «Neuner’s». Som 5. generasjon som tar vare på folks helse, utvider hun så familiehistorien. Slik det har vært i over 130 år er fokuset rettet mot naturlige produkter som på en hjelpsom og behagelig måte kan bidra til en sunn hverdag. Hennes mål er kunne kombinere forfedrenes kunnskap med dagens kunnskap innenfor naturlig helbredelse. På denne måten vil «Neuner’s» også i fremtiden kunne fortsette med å gi et verdifullt bidrag i å veilede menneskene gjennom en sunn hverdag.

Stephanie-Neuner_artikel_570_365.jpg
bottom of page